Základní článek Hnutí Brontosaurus Modrý kámen

Putování s koňmi


1.- 17.července 2010 (délka dle schválení projketu)

Tábor zaměřený na přirozený trénink komunikace s koňmi a zlepšování porozumění mezi lidmi. Účastníci tábora stráví 8 dní u Francovy Lhoty v Beskydech v bezprostřední blízkosti stáje Hucul club. Začlení se do běžného chodu stájí, budou se učit přirozené komunikaci s koňmi. Součástí tábora je dvou až třídenní putování s koňmi beskydskou krajinou. Akce je vhodná i pro začátečníky. Druhou část tábora stráví účastníci v CHKO Moravský kras v Ekologickém volnočasovém centru Švýcárna a v jeho okolí. Zde proběhnou workshopy rozvíjející verbální a neverbální komunikace mezi lidmi. V plánu jsou také exkurze po Moravském krasu, ekohry, ekohříčky, poznávání krajiny a sebepoznávací programy. Účastníkovi tábora nabízíme 17 dní v krásné přírodě, zlepšení ve verbální a nonverbální komunikaci, hledání porozumění ve vztahu k lidem a ke zvířatům. Účastník se naučí základům přirozeného vedení koní, pozná partu lidí podobného ražení a věku. Akce je mezinárodní, účastníci budou z Česka, Polska a ze Slovenska. Hledejme porozumění pro své národy a své povahy.

Informace v anglickém jazyku



Ubytování

Ubytování Tee – pee tábor (Beskydy) a budova EVC Švýcárna (Moravský kras)



Strava

můžete si vybrat



Místo

Francova Lhota, Vsetín



Pořádající ZČ: Modrý kámen

Organizátorský tým: Robby, Maťo, Alenka a spol.

Odpovědný vedoucí: Robert Kubáň

Minimální věk účastníka: od 15 let

Poplatek: od 700



Přihlášení:

Svoji účast potvrď na email organizátora a přidej požadované informace z přihlašovadla. Podrobné informace získáš po přihlášení.

Pokud chceš strávit svůj volný čas s námi a koňmi, musíš si stáhnout a vyplnit dotazník (formát rtf) a odeslat jej spolu s jablkem (viz.dotazník) na email modry.kamencentrum.cz

Kontakt:
Ing.Robert Kubáň alias Robby
předseda organizace, ředitel EVC Švýcárna
ZČ Hnutí Brontosaurus Modrý kámen
EVC Švýcárna, Josefov 459, Adamov 679 04
Mobil: + 420603/ 375 481
www.modrykamen.brontosaurus.cz
ICQ: 242 011 000
Skype: robby.kuban

Partnerské organizace

Hucul club
YMCA na Slovensku
Academic Section of Polish Tourist Country-Lovers' Society (OA PTTK)


Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah sdělení odpovídá výlučně autor. Sdělení nereprezentuje názory Evropské komise a Evropská komise neodpovídá za použití informací, jež jsou jeho obsahem.




Zpět na hlavní stránku.